Letter - FI

Hyvä kansalainen,

Siitä on aikaa kun viimeksi juttelimme. Minusta meidän on aika löytää toisemme jälleen.

Tiedän, että viimeiset vuodet ovat olleet vaikeita. Paljon on muuttunut sen jälkeen kun perheemme yhdistyi ja kasvoi. Me melkein poltimme talon – kahdesti itseasiassa - mutta jälleen rakensimme yhdessä säästämättä hikeä ja kyyneleitä. Me revimme alas muurin, joka edusti pelkoa. Me teimme liikkumisesta opiskelun ja työn perässä - tai päästäksemme lomalle helppoa.

Niin paljon on muuttunut verrattuna aikaan kun aloitimme. Me olemme oikea perhe nykyään. Me olemme saavuttaneet hienoja asioita. Työmme laatu, elämäntasomme, miten pidämme huolta toisistamme - kaiken tämän pitäisi tehdä meidät todella ylpeiksi. Me olemme terveempiä kuin koskaan aiemmin. Meidän kulttuurinen rikkaus on koko maailman kadehtima (oletko nähnyt vierailijajonot?)

Me emme kuitenkaan voi keskittyä menneisyyteen tai jäädä jumiin nykyisyyteen.

Tämän vuoksi kirjoitin sinulle. Jos haluamme löytää tien läpi tämän epävarmuuden ajan, meidän pitää löytää tapa muovata tulevaisuutta yhdessä.

Ajoittain se on voinut vaikuttaa siltä, että minä hoidin kaiken puhumisen. Minä yritin parhaani elättääksemme meidät mahdollisimman hyvin ja tehdäksemme kodistamme turvallisen ja mukavan paikan. Näin tehdessäni saatoin keskittyä liikaa omaan kuplaani ja omiin projekteihini - laajentamaan taloa, huolehtimaan laskuista ja uusista tulijoista.

Muistatko vielä miten selitit minulle miten suhteemme tulee toimia? Haluan voittaa sinut takaisin.

Ensimmäiseksi, meidän tulee kirkastaa kotimme säännöt, jotka sovimme olevan rikkomattomat niin meille kuin kaikille uusille tulijoille myös. Tämän katon alla, jokaisen ihmisarvoa tulee kunnioittaa – piste. Me sovimme antavamme kaikille sanan- ja mielipiteen vapauden niin kauan kuin sitä ei käytetä yhteiskunnan vahingoittamiseksi. Näiden sääntöjen ylläpito ei ole aina ollut helppoa, mutta me molemmat tiedämme kuinka äärettömän tärkeitä nämä arvot ovat meille. Lisäksi, luottamuksen vahvistaminen. Äärimmäisen tärkeää. Me kaikki olemme tässä yhdessä. Kaikki tämä yhdessä muodostaa meidän välisen sopimuksemme ( toinen asia mitä ympäri maailmaa muut kadehtivat). He jotka eivät kunnioita yhteisiä sääntöjämme, eivät ole enää tervetulleita taloomme.

Ymmärrän, että saatat tuntea, että et aina ole ollut huomioni keskipisteenä. Voin vakuuttaa sinulle, että sinä olet aina ollut keskiössä minulle. Olen työskennellyt kovin pitääkseni kaupat auki ja hyllyt täynnä. Ja naapuruston turvallisena sekä perheen yhtenäisenä.

Nyt tulemme asiaan, josta tiedän että me molemmat olemme erittäin huolissamme – turvallisuuteen. Erityisesti niiden kauheiden tekojen jälkeen, joita olemme nähneet niin monessa paikassa. Me työskentelemme vahvistaaksemme rajojamme sekä rakentaaksemme korkean teknologian terrorisminvastaisen järjestelmän, jotta meillä on kaikki tarvittava tieto. Me jopa työskentelemme pistääksemme puolustusvoimamme yhteen.

Turvallisuus on myös sitä, että meillä jokaisella on mahdollisuus mennä eteenpäin. Me olemme toteuttaneet monia hyviä ideoita miten luoda enemmän ja nopeammin työpaikkoja, erityisesti nuorillemme, ja miten antaa kaikille heidän tarvitsevansa koulutus ja taidot. Tämä pätee niin tehtaisiin, laboratorioihin kuin myös kauppoihin ja rakennustyömaille. Me työskentelemme varmistaaksemme, että kukaan ei tipu kelkasta.

Maailmaa liikkuu niin nopeasti nykyään. Niin monet maat, jotka aiemmin ostivat tuotteitamme tekevätkin omiaan. Meidän pitää löytää uusia tapoja pysyä kärjessä - ja varmistaa, että me kaikki hyödymme kehityksestä. Yhdessä me voimme olla todella vahvoja sekä niin luovia. Meidän ei tule lähestyä maailmaa peloissamme. Yhdessä meidän tulee luoda strategia miten jatkossakin olemme kehityksen kärjessä.

Luovuus, yhteistyö - ehkä jopa robottien kanssa - nämä ovat taitoja, joita ihmiset tarvitsevat tulevaisuudessa. (Arvot, meidän tulee myös opettaa niitä - muista talomme yhteiset säännöt!). Meidän pitää keksiä miten kysyä oikeat kysymykset ja miten ajatella luovasti (ja muuten, nämä eivät ole kotitehtäviä vain lapsillemme!).

Minä olen yrittänyt parhaani mukaan jakaa kanssasi minun näkökulmani asioihin. Tässä muutama asia, joihin tahdon vahvistaa sitoutumiseni: kun soitat minä vastaan; enkä lupaa enemmän kuin voin tarjota (muista, että mikäli jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on).

Toivon, että tämä vahvistaa keskinäistä luottamustamme. Tahdon kuulla sinusta.

We use cookies on this site to enhance your user experience. By clicking any link on this page you are giving your consent for us to set cookies. To find out more read our Privacy Policy.